Våra utbildningar

Nya kurser i Stockholm varje vecka. Just nu har vi kampanjpriser på vårt populära paket A&B+D1 (A1-4, B1-4+D1). Boka din truckutbildning nu och öka dina chanser till ett välbetalt arbete som truckförare idag!

Intensiva truckutbildningar i din ort

Våra truckutbildningar genomförs under två dagar för kategori A+B (A1-4 + B1-4).

Truckkursen betalas på plats och du kan välja att betala med kort eller swish. Företag kan faktureras.

 

Har du fler frågor eller behöver du hjälp med att boka din truckutbildning?

Våra Truckkurser

Utöka ditt cv

Ett truckkort på meritlistan gör dig mer attraktiv på arbetsmarknaden! Efterfrågan på kompetenta och utbildade truckförare är idag stor inom lager och logistik.

Öka dina chanser till nytt jobb

Är du intresserad av en karriär som truckförare inom exempelvis lager och logistik? I sådana fall krävs att du gått en truckutbildning för att ha en chans att få jobbet!

Privatpersoner och företag

Alla våra truckkurser kan bokas av såväl privatpersoner som företag. För företag erbjuder vi även skräddarsydda truckutbildningar där vi kan komma ut till företaget och utbilda på plats.

Intensiva truckutbildningar

Våra truckutbildningar tar endast två dagar! Dag ett genomförs den praktiska delen på plats i våra lokaler. Dag två genomförs ett teoretiskt test hemifrån.  Teorin görs online.

Körgaranti

Behöver du träna mer efter avslutad utbildning? Vi erbjuder något som kallas körgaranti. Detta innebär att du alltid är välkommen tillbaka till oss för att träna extra, kostnadsfritt!

Truckkategorier och priser

Våra truckkurser hålls inom kategorierna A och B (A1-A4 & B1-B4). Priserna varierar beroende på stad och valda kategorier. Se din stad för pris och aktuella kampanjer!

Fri ombokning

Har du blivit sjuk eller fått förhinder och kan inte komma på din bokade truckutbildning? Ingen fara, vi erbjuder fria ombokningar och du kan kostnadsfritt välja ett nytt datum.

Betalning

Du betalar din truckutbildning på plats! Privatpersoner kan välja att betala antingen med kort, swish eller klarna. Företag erbjuds även möjligheten att betala via faktura om så önskas.

Avbokningsregler och övrigt

Bokad truckutbildning måste avbokas senast 5 dagar innan kursstart (oavsett när bokningen är gjord). Truckutbildningar med för få bokade deltagare kan komma att flyttas.

Bokningsvillkor & regler

För mer information om gällande regler och villkor kring din bokning klicka här:

Truckutbildning Stockholm – Information

När? Nya truckkurser varje helg kl. 10.00 – 18.00

Var? Datavägen 5, 175 43 Järfälla

Pris? 1999:- för Truckkort A (A1-4)
1999:- Truckkort B (B1-4)
          2499:-för truckkort A+B+D1 (A1-4 & B1-4+D1)