Truckkort Växjö

Nya kurser i Växjö varje helg. Just nu har vi kampanjpriser på vårt populära paket A&B+D1 (A1-4, B1-4+D1). Boka din truckutbildning nu och öka dina chanser till ett välbetalt arbete som truckförare idag!

Våra Truckkurser i Växjö

Dagar och tider

Nya kursstarter i Växjö varje lördag
kl. 10.00-18.00

Kategorier & priser

Truckutbildning A+B+D1 (A1-4 & B1-4+D1): 2499:-

Betalsätt

Betalning sker på plats hos oss i Växjö med kort, swish eller klarna

Plats

Bävervägen 9
352 45 Växjö

Utbildningsdagar

dag 1: praktik på plats hos oss
dag 2: teori digitalt hemifrån

Resa med buss

Ta Linje 5 mot Sandsbro från Norrköping resecentrum, gå av vid hållplats Sandvägen.
Därefter är det ca. 10minuters promenad till lokalen.

För tidtabeller och avgångar se lanstrafikenkron.se

Hela Växjös truckutbildare

Växjö är en stad med många lager och terminaler. Dessa anställer varje år ett stort antal truckförare och vill du bli en av dom behöver du först ta ett truckkort. En truckutbildning hos Säkra ger dig möjligheter att få en anställning på någon utav Växjös alla industrier och lager så ta ett truckkort idag och stärk dina chanser.

Truckkategori A, B, C, D, vad innebär det och vilken behöver egentligen du? Det kan vara svårt att veta och vi har därför gjort det enkelt för dig som vill ta truckkort i Norrköping. Vårt populära paket Trucckort A+B+D1 ger dig behörighet att köra totalt 9 olika trucktyper och detta är utbildningen för dig som vill jobba inom lager och logistik.

Smålands bästa truckutbildare

Våra truckutbildningar är tillgängliga varje vecka, inte bara för dig som bor i Växjö utan för alla i hela småland! En truckutbildning hos Säkra truckutbildningar tar två dagar men det är bara en dag som ni behöver vara på plats, den andra dagen genomför ni digitalt hemifrån. Upplägget är utformat för att förenkla för elever som behöver resa från en annan stad. 

Truckförare i Växjö

I Växjö har många stora transportföretag satt upp sina terminaler och lokaler. Detta innebär att det finns gott om möjligheter att hitta jobb för dig som är utbildad truckförare. 

Erfarna truckutbildare

Med lång branscherfarenhet utbildar och vägleder vi er så ni kan representera oss på bästa sätt ute på Växjös lager och industrier.

Bokningsvillkor & regler

För mer information om gällande regler och villkor kring din bokning klicka här: