Truckkort Stockholm

Nya kurser i Järfälla varje helg. Just nu har vi kampanjpriser på vårt populära paket A&B+D1 (A1-4, B1-4+D1). Boka din truckutbildning nu och öka dina chanser till ett välbetalt arbete som truckförare idag!

Våra Truckkurser i Stockholm

Dagar och tider

Nya kursstarter i Stockholm varje Lördag kl. 10.00-18.00

Kategorier & priser

Truckutbildning A&B+D1 (A1-4 & B1-4+D1): 2499:-

Betalsätt

Betalning sker på plats hos oss i Stockholm med kort, swish eller klarna

Plats

Datavägen 5
175 43 Järfälla

Utbildningsdagar

dag 1: praktik på plats hos oss
dag 2: teori digitalt hemifrån

Stokholms intensivaste truckkurser

Bli utbildad truckförare på bara 2 dagar! Våra truckutbildningar i Stockholm ser till att du snabbt blir behörig att söka lagerjobbet du drömt om. I landets största stad finns och massor med lager och industrier. Med andra ord väldigt många arbetstillfällen för dig som har ett truckkort. Efter avslutad truckutbildning hos oss kan du hitta jobbet som passar dig. 

Truckkategori A, B, C, D, vad innebär det och vilken behöver egentligen du? Det kan vara svårt att veta och vi har därför gjort det enkelt för dig som vill ta truckkort i Stockholm. Vårt populära paket Truckkort A+B+D1 ger dig behörighet att köra totalt 9 olika trucktyper och detta är utbildningen för dig som vill jobba inom lager och logistik.

Truckutbildningar i Järfälla

Vi håller truckkurser i Stockholm varje vecka! Utbildningen tar bara två dagar och ger dig behörighet att köra trucktyperna A1-4 , B1-4 och D1. Den praktiska delen av utbildningen hålls i våra lokaler i Järfälla och tar en dag. Efter detta får ni tillgång till vårt digitala teorimaterial och kan göra den teoretiska delen av utbildningen när och var det passar er bäst.

Hitta jobb i Stockholm

Jobbutbudet för dig som har en färdig truckutbildning i stockholm är enormt. Här finns några av sveriges största lager och industrier och alla i är behov av kompetenta truckförare. 

Tryggt och säkert

Vi har Stockholms tryggaste och säkraste truckutbildningar. Våra instruktörer är erfarna och vårt upplägg skapat för att göra dig till en stabil truckförare som företagen vill ha! 

Bokningsvillkor & regler

För mer information om gällande regler och villkor kring din bokning klicka här: