Truckkort Norrköping

Nya truckkurser i Norrköping varje helg. Just nu har vi kampanjpriser på vårt populära paket A&B+D1 (A1-4, B1-4+D1). Boka din truckutbildning nu, ta ditt truckkörkort och öka dina chanser till ett välbetalt arbete som truckförare idag!

Våra Truckkurser i Norrköping

Dagar och tider

Nya kursstarter i Norrköping varje söndag kl. 10.00-18.00

Kategorier & priser

Truckutbildning A&B+D1 (A1-4 & B1-4): 2299:-

Betalsätt

Betalning sker på plats hos oss i Norrköping med kort, swish eller klarna

Plats

Malmgatan 18
602 23 Norrköping

Utbildningsdagar

dag 1: praktik på plats hos oss
dag 2: teori digitalt hemifrån

Resa med buss

Ta en av följande linjer från Norrköping resecentrum:

Linje 11 mot Åby, gå av vid hållplats Marieborg.
Linje 12 mot Åby, gå av vid hållsplats Karlsro.
Linje 13 mot Norrledens vändplats, gå av vid hållplats Malmgatan.

För tidtabeller och avgångar se ostgotatrafiken.se

Norrköpings säkraste truckutbildare

Norrköping utvecklas ständigt med nya lager och industrier och utan ett truckkort har du inte behörighet att dra fördel av detta. Utan ett truckkort i handen saknar du behörighet att söka lager- och logistikjobb som truckförare i Norrköping.

Våra truckkurser i Norrköping riktar sig till dig som vill öka sina chanser att hitta sitt drömjobb, boka dig på truckutbildning idag!

Truckkörkort i Norrköping

Truckkategori A, B, C, D, vad innebär det och vilken behöver egentligen du? Det kan vara svårt att veta och vi har därför gjort det enkelt för dig som vill ta truckkörkort i Norrköping. Vårt populära paket Truckort A&B+D1 ger dig behörighet att köra totalt 9 olika trucktyper och detta är utbildningen för dig som vill jobba inom lager och logistik.

Säkra Truckutbildningar – ett självklart val när det kommer till att ta truckkörkort i Norrköping!

Truckutbildningar för dig som bor i Östergötland

Våra truckutbildningar är perfekta för dig som bor i östergötland och vill inom lager och logistik. Den praktiska delen av utbildningen hålls i våra lokaler i Norrköping och tar en dag. Dag två genomförs en teoretisk del digitalt. Ni som reser till Norrköping från en annan ort behöver alltså bara vara på plats en dag, dag två genomför ni hemifrån.

Jobbmöjligheter i Norrköping

Med ett truckkort har du stora chanser att hitta ett jobb i Norrköping. Norrköping är hem till många stora industrier och logistikversamheter så utbudet av jobb är stort och med en truckutbildning kan du söka dessa!

Erfarenhet och säkerhet

Hos Säkra truckutbildningar i Norrköping är ni i trygga händer! Vår personal är kunnig och erfaren och ser till att ni alltid får den bästa utbildningen! 

Bokningsvillkor & regler

För mer information om gällande regler och villkor kring din bokning klicka här: