Truckkort Jönköping

Nya kurser i Jönköping varje helg. Just nu har vi kampanjpriser på vårt populära paket A&B+D1 (A1-4, B1-4+D1). Boka din truckutbildning nu och öka dina chanser till ett välbetalt arbete som truckförare idag!

Truckkörkort

Vill du arbeta som truckförare? Ta ditt truckkörkort hos oss i Jönköping! Du kan jobba inom de flesta branscherna där det krävs truckkörkort, såsom lagerarbete, på en terminal eller inom industrin. Hos oss får du en gedigen och säker truckutbildning för att sedan kunna söka jobb som truckförare! 

Våra Truckkurser i Jönköping

Dagar och tider

Nya kursstarter i Jönköping varje fredag kl. 16.00-20.00

Kategorier & priser

Truckutbildning A&B+D1 (A1-4 & B1-4+D1): 1999:-

Betalsätt

Betalning sker på plats hos oss i Jönköping med kort, swish eller klarna

Plats

Industrigatan 14A
553 02 Jönköping

Utbildningsdagar

dag 1: praktik på plats hos oss
dag 2: teori digitalt hemifrån

Resa med buss

Ta en av följande linjer från Juneporten i Jönköping:

Linje 3 mot Råslätt, gå av vid hållplats Jönköping Ljungarum.
Linje 27 mot Taberg, gå av vid hållsplats Jönköping Ljungarum.

För tidtabeller och avgångar se jlt.se

Jönköpings billigaste truckutbildning

Kvalitativa utbildningar till fantastiska priser! Våra truckkurser i Jönköping är perfekta för dig som söker en intensiv och säker truckutbildning som inte kostar för mycket. Med ett truckkort i handen har du stora möjligheter att hitta jobbet för dig i Jönköping. Lagerarbete, industrijobb, ett truckkort öppnar nya dörrar för dig! 

Truckkategori A, B, C, D, vad innebär det och vilken behöver egentligen du? Det kan vara svårt att veta och vi har därför gjort det enkelt för dig som vill ta truckkort i Jönköping. Vårt populära paket Truckort A&B+D1 ger dig behörighet att köra totalt 9 olika trucktyper och detta är utbildningen för dig som vill jobba inom lager och logistik.

Din truckutbildare i Småland

Våra truckutbildningar riktar sig mot dig som bor i småland och vill arbeta som truckförare. Den praktiska delen av utbildningen hålls i våra lokaler i Jönköping och tar en dag. Dag två genomförs en teoretisk del digitalt. Ni som reser till Jönköping från en annan ort behöver alltså bara vara på plats en dag, dag två genomför ni hemifrån. 

Truckförare i Jönköping

Som utbildad truckförare har du stora möjligheter att hitta ett jobb som passar dig Jönköping. 
Jönköpings centrala läge i småland gör staden attraktiv för många stora lager och industrier.
Det stora antalet logistikföretag innebär ett stort antal anställda truckförare och efterfrågan på kompetenta utbildade truckförare är alltid stor i Jönköping.

Erfarna utbildare, nöjd elever

Våra instruktörer i Jönköping har stor erfarenhet av branschen och har själlva arbetat som truckförare i många år. Du som väljer att ta ditt truckkort hos oss i Jönköping vet därför att du alltid får den bästa truckutbildningen som finns tillgänglig! Våra instruktörer hjälper även gärna till med tips och vägledning till dig som försöker söka jobb som truckförare eller lagerarbetare.

Bokningsvillkor & regler

För mer information om gällande regler och villkor kring din bokning klicka här: